Resolusi Baru

Aku skang ni ada aje mcm2 penyakit. Salah satu cara dan nasihat orang ramai ialah agar aku memperbanyakkan minum air masak, plain, tidak punya apa rasa atau warna. Before this aku selalu sangat minum air manis2, teh, laici, guava lah dan mcm2 lagi. Air bergas dah lama aku berhenti minum dah (yeke sgt??) tapi ada kemajuanlah jugak. So, skang ni aku akan cuba mendisiplinkan diri aku minum air masak. Mentang2 ada bekas tupperware baru beli kat kakak aku, so eksen sketlah nk minum air. har har.. ntah pape..

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *