Trending Topic Dua Wanita Hangat di Facebook

Syok pulak pakai istilah trending topic ni. Mana lagi kalau bukan merujuk #trendingtopic di Facebook. Cerita tentang dua wanita ini telah di like, di comment, dan disharekan secara meluas di Facebook. Isteri Mat Yo yang telah membodoh dayuskan seorang guard di tempat menunggu dan juga surat terbuka buat Perdana Menteri Najib Tun Razak dari Siti Hajar Aladin.

Kisah isteri Mat Yo mendapat perhatian seluruh warga Facebook dengan hasil kutipan komen dan juga share yang begitu banyak sekali. Video tu bagi aku menunjukkan colors of people. Malas nak prolonged. Haa.. Tapi aku suka tengok parody2 yang org buat berkaitan dengan isu ni. Keras otot perut aku tengok, misalnya video Ijoy Mushiro ni dah ada 48,034 view time aku buat post ni.  Rasa nak sepak je mamat ni.. Hahaha..

20130925-221958.jpg

Click for video

Kemudian surat terbuka Siti Hajar Aladin mendapat sorakan padu, termasuk dari aku yang rasa penulisan dia ni banyak benarnya. Panjang benar suratnya. Masuk sikit2 gambar bolehlah ya. Mudah betul trending topic begini mendapat perhatian. Jadi esok pula bagaimana?

20130925-222100.jpg

20130925-222112.jpg

20130925-222120.jpg

20130925-222136.jpg

20130925-222144.jpg

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

2 Responses

  1. fasyafazida says:

    saya setuju lah dgn siti hajar ni. video tu x menjadi sgt pd pendapat saya.. ahaks

  2. mama reen says:

    bole kita pun masuk dalam topik wanita hangat ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *