Tetap bersahabat…

Sejak dua tiga menjak ni, banyak kawan2 lama aku yang contact aku semula. Biasalah soalan2 lazim ‘ko dh kawin ke’ atau ‘ko buat apa skang’, itu ini yg sewaktu dgnnya. Tapi yelah dah lama tk contact tkkan nk tnye ‘ko dh makan belom’ ye tak. Anyway aku gembira masih dpt berhubung dgn kwn2 lama aku time kt sekolah dulu n kat itm walaupun diorang ni slalu kutuk aku tk igt kengkawan. Aku bkn tk igt, aku kan memang pemalu sket nk call2 org.. he he

Rina Malinie, Rina Irianty, Suhaimi, Bitt, Ollie, Jiejah, Farah Yohana, Ashid, Ema, Raziq, Moza dan sape2lh yg hubungi ak thru call n fb, thanks alot. Aku masih tercari2 kwn2 aku time kat Datok Lokman Kg Pandan, Sek Projek Seksyen 11 (skang SMK seksyen11), UiTM Masscom dan bdk2 kolej seroja3.

Especially Sek Projek, asmah, azad, faizul, epul, mana korang?? dan all my junior and senior AB1. Best giler ingat2 balik dok asrama dolu2. Kena kejar ngan ustaz (apa nama dia ntah) sebab tk turun prep? Siap dia masuk bilik ngan moto, pstu msg2 menyorok dalam loker.. huh gile!

Kalo korang terbaca entry ni, contact lah aku!!!

“Persahabatan tidak mengira masa, bulan tahun.. Tersemat di hati, tersimpan di minda, terlahir dalam kotak kenangan.. sentiasa – ani nadila”

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *