Adult coloring book, ketagihan terkini orang dewasa

Buku ni dah agak popular luar negara dan lately ni baru nampak kat Malaysia. Adult coloring book menjanjikan mind therapy which aku amat memerlukannya.
 

Excited nak kaler. Mengimpikan page yang indah indah selepas ini. 

 
Kena tunggu auni tido dulu baru boleh mewarna. Tapi seakan dengki, boleh pula dia tergolek sana-sini dan tak juga tido. 

Sampaikan dia jilat dinding (our bed against then wall), sambil mata terpejam, itu sign dia nak tido dah.

Yes.

  
I love this page sebab ada burung hantu tu.

  
Ini pun nice, motif floral and paisley.

  
In total ada 95 page untuk diwarna. Pelbagai motif yang susah dan senang. 
Tapi tolong ya. Jangan mewarna dengan sharpie atau magic color.

  
Nasib baik aku test kat page hujung-hujung. Tembus ke belakang bila warna guna sharpie.

Semua orang ada cara untuk releasekan stres. Ini boleh jadi salah satunya. Sambil mewarna boleh bermonolog sendirian dalam hati. Atau lebih baik, mewarna tanpa perlu fikirkan apa-apa. Relax.

Let see if i can finish the whole book.  

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *