Adult coloring book, ketagihan terkini orang dewasa

Ketinggalan atau tidak aku tak kisah. 

Adult coloring book ini menjanjikan mind therapy which aku amat memerlukannya sekarang. 

 
Aku kembali menjadi budak.

Tapi malang sungguh bila beli buku ni, aku tak beli sekali warna, kerana begitu kedekut dengan rm4.90 satu pek pensil warna, heh!
Sudahnya aku terus menghantar mesej pada suami tercinta.

B, petang ni tak makan pun takpe. Tapi saya nak pensil warna. Gi mydin.

Balasan dia. Dah kenapa pulak ni?

Haha, anyhow aku berjaya pujuk dia ke mydin dan dia belikan aku ni.

 
Malam yang sungguh mendebarkan kerana aku tunggu auni masuk tido untuk aku mewarna. Tapi boleh pula dia tergolek sana-sini tapi tak juga tido. 

Sampaikan dia jilat dinding kat bilik tido sambil dia pejam mata, itu sign dia nak tido dah.

Yes, ibu nak mewarna.

  
I love this page sebab ada burung hantu tu.

  
Ini pun nice, motif floral and paisley.

  
In total ada 95 page untuk diwarna. Pelbagai motif yang susah dan senang. 
Tapi tolong ya. Jangan mewarna dengan sharpie atau magic color.

  
Nasib baik aku test kat page hujung-hujung. Tembus ke belakang bila warna guna sharpie.

This is really one good way untuk lari dari unconventional, back to conventional type of relaxation. Best. 

Addicted. 

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *