Sawan Upin Ipin

Memang macam kena sawan masing2 bila Upin Ipin datang pejabat kitorang baru2 ni. Padahal maskot dia je pun, tapi suma orang termasuk org2 besau dalam pejabat aku tak melepaskan peluang amik gambar. Memang hebat penangan Upin Ipin. Filem animasi 3D yang begitu dinantikan2 oleh semua. Dalam masa 5 hari sahaja dah mencapai jualan 2Juta. Aku doakan target diorang utk capai 10Juta akan tercapai.

upin-ipin
gambar2 org kena sawan 
(termasuk aku huhu)

Filem GENG yang sedang hangat di pawagam skang ni asyik Sold Out and FULL je mana2 cinema yang aku pegi. Niat nak bawak kakak n anak buah aku, tapi hampa je, kesian Haikal (nanti ucu booking kan k). Dengarnya Upin Ipin akan terbitkan siri animasi kat TV tak lama lagi. So kita bolehlah tengok Upin Ipin lebih banyak lagi dan bukan time puasa shj.

Kalu korang berminat nak beli merchandise Upin Ipin, diorang ada kedai kat Seksyen 13 Shah Alam. Kedai makan GENG pun ada. So bolehlah bawak anak2, rakan2, makcik2, pokcik2 pegi ke sana. Upin Ipin.. betul betul betul!

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

4 Responses

  1. kecit sangat gambo x nampok. :p

  2. atul says:

    hi… maskot dia ni ada tak kat seksyen 13 tu ??

  3. fatin says:

    KUTIPAN DERMA UNTUK ANAK ANAK YATIM DI ACEH…

    MARI MARI DERMA..

    amaninay89.blogspot.com

    SUPPORT YA….

  4. Ani Nadila says:

    maskot dia xde kat kodai tu, tp org dlm maskot tu ada. Budak2 diorang jdk tu yg berlakon segala tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *