Hari mencuba plugin

Baru habis deadline, so minggu ni ada rileks sket sebelum sibuk semula untuk pesta buku (jumaat ni). So aku manfaatkan masa yang ada untuk ‘mengetest’ plugin, belajar camne nak muat turun dan memasangnya di WP. Nasib ler ada bantuan daripada tok guru aku Cborg (ya, aku abadikan nama kau dlm blog aku, huhu).

Ada plugin2 yang aku rasa interesting dan ada jugak yang sekadar membuang masa aku pasang dah tu delete plak.. Ada suggestion plugin hape yang patut aku pasang bagi mereka2 yang pernah mencobanya?? ya.. belajar dan terus belajar… 😮

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

2 Responses

  1. Ani Nadila says:

    ya, aku nampak ko dari atas sewaktu ko tgh kusyuk melihat ‘last samurai’.. ingat anime lah tu bukan kaizen.. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *