Tiada alasan bertukar ke IE semula

Sorry IE Fans! But your time is out. Nak kata aku outdated pun outdated lah, tapi sejak aku mengenali Mozilla Firefox, boleh aku katakan ia adalah browzer web terbest yang pernah aku jumpa. Hari ini aku ambil peluang menggodek2 sket browzer web ini dan mencari apakah yang begitu special sgt dengan Mozilla Firefox sampai penggunanya tidak akan meninggalkan browzer web ni. Nyatanya pencarian aku memang berbaloi! (cewah)

Mozilla Firefox menawarkan pelbagai Add-Ons yang membuatkan aku tidak bosan dengan browzer web aku lagi. Anda boleh Facebook terus dari browzer, (aku tgh try skang ni) mengakses menu dengan cara dan gaya lebih interaktif  menerusi FoxTab serta banyak lagi. Its all f.o.c!  :inlove:  Banyak menda boleh buat kat browzer web selain melayari web (bagi mereka yang kadangkala dah bosan sangat surf web).

Bagi yang belum mencuba Add-Ons ni korang patut cuba. Keluar dari dunia kelaziman anda. Get yourself to the new era of digital communication. Bagi aku pula, tiada alasan untuk  bertukar ke IE semula. harap-harapnya lah… Ciao!

fb

friendbar

foxtab
foxtab

yoono
yoono

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *