RM20 untuk gaya menawan!

Mungkin sebab gawat kot, aku dan rakan-rakan dah malas nak pakai baju mahal2 meskipun selama ini memang tak pernah mahal pun (mungkin aku patut tulis baju semakin murah, haha). Dan disebabkan opis aku pun dah tak boleh nak pakai jeans dan pakaian yang tidak menggambarkan profesien sewajarnya, maka kami harus mempelbagaikan pakaian kami.

Nasib ler berjumpa dengan kedai baju RM20. Walaupun RM20 tapi serius cakap baju2 nya boleh tahan cantik. Kalau RM20 tu, bolehlah beli beberapa pasang buat ‘ada-ada’. Tapi sorang member aku ni, seminggu dua kali mesti dia beli baju RM20. Feveret sungguh! Anyhow, kalau kita pandai mencari, kita boleh jumpa baju dengan harga murah dan berbaloi dimiliki. Hmm terfikir pula, baju rm15 cantik-cantik ada tak??

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

3 Responses

  1. mar says:

    mane ekk de jumpe baju rm20 je???kompius2…

  2. Ani Nadila says:

    shah alam aku tau la. tesco ngan giant.
    pompuan2 punya stail baju

  3. Ani Nadila says:

    oh lupa nak tambah, kalau nak baju murah moden2 style, tshirt, blouse etc pegi berjaya times square. Harga RM20-25 henggit je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *