Nokia begitu sensitif

Kenapa barangan Nokia ni begitu sensitif. Kadangkala aku rasa macam pakai rekon punya henpon je. Bukan henpon aku rosak tapi charger aku. Pin pengecasnya tu dah bengkok, langsung tidak boleh digunakan lagi. Kes2 lain, kalau pakai Nokia tak sampai setahun pun mesti adalah hal yang jadi. Tak dengar sound la, apa la. Member aku sorang nih dah jual E71 dia lepas dua minggu pakai sebab asik ‘hang’ katanya. Dah ko g install macam2 sape suruh. Tapi aku suka point dia ‘ apa guna pakai tepon mahal kalau tak leh install2’. hmm betul jugak!

Ni aku terpaksa pinjam charger orang lain. Nak beli baru, isu wang menjadi kebimbangan pulak. Bos aku kata aku suka letak dalam beg, so charger tu tidak boleh menerima tekanan daripada barangan lain. Dia nakkan tempat eksklusif dalam beg aku tu kerana sensitif lah katakan. Tak lasak langsung! Aku suka henpon E71 ni, so nak taknak kena jugalah aku beli charger baru. HAH! money money..

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

3 Responses

  1. mysticmind says:

    aku dah say goodbye lama dah kat nokia. dah tak best dah dia skang. tak macam dulu2.

  2. ameskay says:

    hoho
    wat masa ni N78 aku lom meragam lagi
    minta2 bukan dalam masa terdekat
    tapi memang aku setuju dgn kata2 ko lah sis
    nokia skarang agak,…cokia…

  3. sukir says:

    btoi…aku pun stuju….bateri enpon nokia aku dh 3 kali tukar…cepat bebena bateri tu kong….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *