Baju untuk EeePC

Aksesori menarik untuk mereka yang memiliki EeePC. Inilah masanya untuk anda pakaikan baju pada Netbook kecik kesayangan anda tu. Choiix EasyFit menawarkan sarung atau aksesori khas untuk EeePC saiz 7″. Kalo model terbaru tu tak pastilah muat ke tidak, bolehlah try kot2 muat kan. Boleh taruk jugak memory card, business card, pen atau kad2 lain ikut suker. Pastu takyah tanggal2kan. Ada strap yang boleh buka dan terus guna netbook ni. Mana nak carik??? G lah lowyat ke digital mall ke pasti berjumpa. Maklumat lanjut dapatkan kat Majalah PC Okt issue.

 

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

3 Responses

  1. habis la..
    ade baju la plak..
    errr.. selama nih dia bogel ke? hahahah 😛

  2. raw says:

    Hi, Satu Low Yat, i dah survey… tak ada product ni? Any specific shop yang boleh dicari? All IT Hypermaarket staff cakap…. tak pernah dengar pun!!!

  3. raw says:

    Hi, Satu Low Yat, i dah survey… tak ada product ni? Any specific shop yang boleh dicari? All IT Hypermarket staff cakap…. tak pernah dengar pun!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *