Media Nite

This past two week banyak benar media nite yg aku pegi. Bermula dengan Media Prima Media Nite (which aku tak menang satu hape pun), Celcom kaknitaandme1media nite (yg aku kirimkan namecard but still tak lekat satu apa pun) dan today aku attend Anita Sarawak Media Nite dekat one of the restaurant Jalan Yap Kwan Seng, KL atas pelawaan Yus MH. Hebatnya semua media nite yg aku pegi offer Blackberry as lucky draw present, dan aku dengar budak Kosmo menang RM10,000 semalam kat Celcom Media Nite. I’ve never been lucky lah kalau cakap pasal lucky draw. Bukan rezeki aku kot.

Anyway, today ke media nite kak nita i did enjoy myself. Mendengar rakan2 media berkaraoke dan kemuncaknya mendengar sendiri Anita Sarawak punya performance. Memang mantap! Yang penting kami melantak bagai nak rak dan apa aku boleh katakan kak nita memang tak pernah sombong dengan orang ramai, senang sgt berada dgn artis mcm kak nita. Tak berlagak diva meskipun she is the DiVA.

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

2 Responses

  1. shutdown says:

    wahhh anad, semakin diva la ko niii… hehehehe bukan main amek gmbr ngan kak nita… ngeeeee :nerd:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *