Im Sorry, Hello!

Lamanya aku biarkan blog ini menyepi. Hanya sempat melayan Facebook dan membalas emel di Yahoo! dan Google. Banyak yang hendak aku tuliskan, tetapi tidak berkesempatan dan tidak dapat mencari masa untuk menulis. Mobile broadband aku pula mcm hampeh akhir ni. Feedup sungguh dan buat aku berkira2 nak pasang streamyx je pasni kat rumah. November and Disember akan menjadi bulan yang sgt sibuk buat aku, tapi aku rasa mcm boleh je mencari masa untuk mengupdate blog aku nanti sewaktu berkursus. Ya, berkursus selama sebulan untuk memantapkan skil penulisan dan skil rapor dalam bidang kerja. Berpeluang berjumpa dengan ramai peserta lain seluruh dunia. Hopefully dilapangkan nanti masa untuk aku mencoretkan sesuatu di aninadila.com.

Nadiel Yusof

“Melihat diri dengan keterbukaan, seumpama melihat dunia tanpa sempadan. Limit manusia terletak pada akalnya..”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *