Monthly Archive: November 2015

IMG_4488-0 0

Coconut shake klebang original

Selalu dengar tapi ini first time nak cuba. Itu pun sebab misi nak tengok rumah terbalik terpaksa dibatalkan, kerana perlu beratur panjang. Terus buat request nak try Coconut Shake Klebang yang super famous ni....

IMG_4422-0 0

Sukses bukan akhir, gagal bukan mati

  Keputusan UPSR dah keluar. Penuh Facebook newsfeed cerita anak-anak mana yg score, mana yang tidak.  Keputusan haikal, my anak buah pun not bad. Congratulation.  Tapi something does struck me today.  Lepas dapat tau...

IMG_4404-0 0

Shah Alam Banjir Kilat

Mula-mula ingatkan ini cerita viral murah kat facebook. Tapi rupanya memang betul banjir. Risau dah macam mana pula laki aku nak balik ke rumah, sebab ini memang laluan dia. Beriya aku share itu ini...

IMG_4405-0 0

Rosmoh Perempuan Puaka

Kisahnya tadi aku ke MPH nak cari buku Keri Smith. Asik teringat aje buku tu sejak Irahazla tunjuk kat opis. Tengah aku belek-belek, just next to the motivational shelf is this book. Buku-buku gaya...