Tagged: travel

IMG_2091.JPG 0

Hotel De Art, nice stop for ramadan

Minggu ini adalah minggu yang agak penat. Makanya aku melakukan weekend getaway. Destinasi Shah Alam. Sebelum ada yang bertanya, dah kenapa aku yang duduk Shah Alam ni nak getaway di Shah Alam. Jawapannya malas...

laksa 1

Laksa Telur Goreng Parit Buntar

Ini bukan sebahagian resipi dalam Dapur 365+. Tetapi saya ingin kongsikan laksa sedap yang saya makan di Parit Buntar/Nibong Tebal baru-baru ni. Nanti saya tanya semula lokasi setepatnya dari adik beradik Parit Tok Ngah....

image 0

Hotel Bajet Terengganu & Kota Bahru

Post ini bukan menyediakan list penuh hotel-hotel murah di Terengganu dan Kota Bahru. Sebaliknya ia dua hotel murah yang aku duduki baru-baru ini sewaktu attend wedding member aku kat Jerteh. Boleh dibuat rujukan untuk...

image 4

Melbourne, Ku Lihat Ais

Tentunya apabila aninadila.com telah kembali aktif, perkara pertama yang aku nak buat ialah berkongsi tentang trip ke Melbourne, Australia. Telah lebih dua bulan sejak aku meninggalkan negara itu (macamlah aku duduk sana kan, hihi)....